Utspringet är den 3 Juni klockan 12:00 på Jälla.

Äntligen är det återigen dags för en traditionell student utan pandemi! På förmiddagen fredag 3/6 kommer avgångseleverna att på skolan fotograferas, äta en gemensam frukost samt ha mentorstid med betygsutdelning. Eleverna kommer att kallas till skolan från kl 08.00 på morgonen av sina mentorer beroende på när fotograferingen är inbokad. Utspringet börjar kl 12.00 och sker fortlöpande därefter.

Vi ber er om att samåka i största möjliga grad, eller att ta bussen, då vi räknar med många besökare på Jälla den dagen. Det finns även risk för trafikstockning på 288:an så vi föreslår att ni är ute i god tid. Det kommer att finnas parkeringsansvariga som anvisar till särskilda parkeringsplatser, främst runt ridhuset. Själva utspringet sker på den stora gräsmattan mellan idrottshallen och elevparkeringen (som denna dag är avstängd).

Välkomna till årets utspring på Jälla!