För sökande till Jälla

Vi är Uppsalas största yrkesgymnasium och är ledande inom utbildningar som är efterfrågade på arbetsmarknaden och ofta leder till jobb direkt efter gymnasiet. Här får du både praktisk och teoretisk kunskap i trivsamma miljöer. Våra lokaler är moderna, professionellt utrustade och specialanpassade för de utbildningar vi erbjuder.

Filmer

Vi har gjort filmer om våra gymnasieprogram. Filmerna hittar du på vår youtubekanal och under varje program på Våra utbildningar.

Fakta om våra utbildningar

Våra utbildningar
Här ser du Jällas alla yrkesutgångar

Digitalt Öppet hus på Jälla:  23/1

För dig som vill komma till skolan och vara elev för en dag.

Prova på för årskurs 9. Länk för anmälan kommer när vi har möjlighet att ta emot elever.

För sökande från annan kommun

Information om du vill söka till Uppsala yrkesgymnasium Jälla från annan kommun.

Vår webbroschyr

Broschyren om Jälla

Sociala medier

Följ oss och håll dig uppdaterad om vad som händer på Uppsala yrkesgymnasium Jälla.

instagram ikon instagram ikon

Sabina Bergström